Lăcătuși amatori

Am fost la multe intervenţii la care proprietarii nu au ştiut cum să procedeze în situaţia blocării unei uşi fie ea de maşină sau de apartament. Au sunat la prieteni, cunoscuţi sau vecini şi au fost "ajutaţi" să deschidă uşa. Din pacăte aceste intervenţii nu au făcut decât să crească per total costul. S-au trezit că au intrat în casă dar uşa nu se mai închide sau nu se mai încuie. Lăcătuşii de ocazie, bine intenţionaţi, au făcut mai mult rău decât bine. Au fost cazuri extreme în care păgubitul a fost nevoit sa schimbe toată uşa. Cu cât este mai "priceput" cel care a intervenit, cu atât costurile reparaţiei cresc.

În unele cazuri am ajuns după alţi lacatuşi care se laudă că deschid uşile în mod profesional. Dezamagire, pe langă faptul că nu au deschis, fiind opriţi la timp de proprietar, au zgâriat şi stricat butucul si şildurile.

Un lăcătuş profesionist investeşte mereu în imagine, scule şi gageturi care îl ajută să ducă la bun sfârşit orice inervenţie. Pe lângă experienţa pe care o are se informează mereu să fie pregătit de orice.

Apelaţi întotdeauna la profesionişti!!!

' Dacă tu crezi că un profesionist este scump, e din cauza că nu știi cât te costă la sfârșit un incompetent.'

lacatusi amatori
Posted in Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *